Tekniske Udfordringer

Tekniske udfordringerMange IT chefer og CIOs viger tilbage når emnet “tynde klienter” dukker op. Det sker næsten altid, hvis de ikke tidligere har arbejdet med tynde klienter og derfor ikke har nogen erfaring på dette område.

Det er klart, at hvis man erstatter 100 PCere med 100 tynde klienter, så kræver det visse tekniske ændringer. Hvis man ikke kender og er tryg ved konceptet, og de forskellige optioner man har ved at anvende tynde klienter, så kan opgaven forekomme meget vanskelig og tidskrævende, hvor udfordringerne overskygger fordelene. Konklusionen er ofte, at det er nemmere at forblive på PC platformen … og ja…det kan det helt sikkert være. MEN det er det næsten aldrig.

Nextsystem kan hjælpe med at analysere situationen og set-up. Baseret på denne analyse samt krav og ønsker kan vi udarbejde en løsning, så man kan introducere tynde klienter i IT driften til den laveste omkostning og det højeste udbytte. Når vi sætter os sammen med en virksomhed og drøfter mulighederne, skifter fokus fra forhindringer til forretningsmæssige fordele.

Vi kan hjælpe med alle tekniske forhold, der skal tages højde for. Med vore kompetencer omkring infrastruktur og VDI løsninger kan vi hjælpe med og rådgive omkring den rigtige løsning for den enkelte virksomhed.

Kontakt os