You are here

eLux RP

 
Markedesledende, hardware uafhængigt operativ system for skyen eLux®. eLux® er bygget på Linux og er udviklet siden år 2000. Gennemprøvet, funktionelt og yderst sikkert (vi har aldrig haft en virus).
 
ELux® kører i dag på milioner af tynde klienter i over 45 lande. eLux er et multi platform operativsystem specielt designet til tynde klienter, men det kan også bruges på en PC indtil den er udtjent. Herfter kan elux licensen gratis overføres til en tynd klient. 
 
Elux skal kun købes én gang pr arbejdsplads, og kan i hele sin levetid overføres til nye erstatnings-enheder. For at få den nyeste software skal man dog have abonnement på softwarevedligehodelse.
 
Garanti for opdateringer
 
Hver eLux® licens kommer med 12 måneders vedligeholdelse. Nye opdateringer er altid modulære,   dvs at det er kun de nye komponenter, der overføres til terminalen for at spare båndbredde under opdateringer. Man kan hente opdateringer på Nexterminal's hjemmeside eller på www.myelux.com
 
eLux ® kræver ikke specielt kraftig hardware, 512MB ram er nok, men vi anbefaler 1GB som minimum, Vi anbefaler at bruge Scout Enterprise som værktøj til håndtering og vedligeholdelse af konfigurationer samt software opdateringer.
eLux ® er det ideelle operativsystem til enheder, der skal arbejde i skyen og supportere mange forskellige protokoller så som Citrix® Desktop Receiver og VMWare® PCoIP and Remote Desktop Services fra Microsoft®.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux