You are here

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder om os...

Dansk Miljø- og Energistyring A/S

Vi vil fra DME A/S udtrykke vores tilfredshed med jeres support og produkter. Vi får af og til rodet os ud i nogle kringlede situationer, med specielle krav og ønsker, og vi har altid fundet frem til en løsning med jeres hjælp. Stor ros for faglig kompetence og venlighed. .

Jesper Trelborg, Developer

ED Data

I de 10 år vi har arbejdet sammen med Nextsystem A/S, har vi igennem spændende sager og en tæt relation fundet samarbejdet med NextSystem A/S særdeles positivt for vore slutkunder. Vi ser hvordan markedet hele tiden er i bevægelse. Kundernes efterspørgsel efter stadig mere individuelle og fleksible løsninger stiller krav til os som forhandler og til vore samarbejdspartnere. Nextsystem A/S har forståelse for denne dynamiske proces og er en meget stærk og kompetent teknisk sparringspartner, som virkelig bibringer merværdi over for kunderne.

Henrik Bjerrum Nielsen, Salgschef

DataFacility ApS

Hos mange af vore kunder er vi den ”eksterne” it-afdeling, og det er en naturlig del af vores samarbejde, at vi ikke kun kan træffes ”i normal arbejdstid”. Dette stiller selvfølgelig nogle krav til os, men dem prøver vi at leve op til. Dette gør også, at vi må vælge nogle leverandører fra til visse opgaver, da vi ikke kan få kompetent support og ikke kan træffe supportere. Jeg har igennem mere end 6 år arbejdet sammen med Nextystem og altid følt, vi har fået en kompetent service og support. Opgaverne er altid blevet fuldt til dørs, og Jan Kaspersen og hans team har altid ydet en fortræffelig support. For mit vedkommende er det den gode support, der er ydet ud over det sædvanlige, jeg husker Nextsystem for, og jeg kan kun anbefale virksomheden til andre.

Søren Højberg, Owner

United IT

IT er en tillidssag – derfor bruger vi Nextsystem A/S. I alle projekter vi har været igennem, har vi altid fået seriøs og meget kompetent rådgivning. Selv når tingene har brændt på og der har været behov for support på skæve tidspunkter og til udfordrende problemstillinger, har I altid stillet op med god og yderst kompetent rådgivning. Tillid er vigtig – derfor bruger vi Nextsystem A/S til vores tynde klient løsninger. Mine varmeste anbefalinger til Jan Kaspersen & Teamet bag Nextsystem A/S.

Thomas B. Thomsen, CEO

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik

PN-BESLAG kender kun Nextsystem A/S som en troværdig og dygtig samarbejdspartner. Vi modtager altid kreative og konstruktive løsningsforslag til enhver udfordring og bliver aldrig spist af med en halv forklaring. Derfor er Nextsystem A/S en samarbejdspartner, vi kan stole på. Vi ved nemlig, at vore henvendelser bliver behandlet på en kompetent måde, så vi altid ender op med fuldstændig afklaring på problemet. Nordjyder er som bekendt et prisbevidst folkefærd, og også her lever Nextsystem A/S op til vore forventninger. Vi vil til enhver tid helt klart anbefale Nextsystem A/S.

Allan Holm Christensen, IT afdelingen

Brüsch Precision A/S

Hos Brüsch Presision A/S har vi kendt Nextsystem A/S siden 1996, Det bemærkelsesværdige ved dette firma er den loyalitet, der udvises for vores pengepung. Vi har flere gange oplevet at ville købe noget, hvor nextsystem A/S har frarådet os at foretage investeringen.Vi står her og vifter med pengene, og så vil de slet ikke have dem - se det er en rigtig leverandør!. På det tekniske niveau har vi intet at udsætte, hvor vi i de sidste 7-8 år har haft tynde klinter både i administrationen og produktionen. Nextsystem A/S har sat hele installationen op, både server & terminaler, og det kører perfekt. Jeg har selv været programmør i en lang årrække og jeg kan godt se, hvem der er gode på teknik & kompetence. Nextsystem A/S ligge helt klart i den helt rigtige ende af skalaen. Når vi får et tilbud fra Nextsystem A/S, er vi aldrig bekymret over, om vi bliver taget ved næsen, eller om det er den rigtige løsning. Vi har 100% tillid til, at der er ydet det bedste. Det blive et Ja tak, også næste gang

Jakob Brüsch, Direktør

FTZ AUTODELE&VÆRKTØJ A/S

Hos FTZ består hovedparten af vores arbejdspladser af tynde klienter og vi har ca. 800 stk. Samtlige af dem er købt igennem Nextsystem og hovedparten af de første 100 vi købte for ca. 10 år siden, kører stadig væk! Vi har af flere omgange prøvet specielle ting af, og hver gang vi har spurgt om hjælp til disse specielle ting, har vi eksperten i røret efter få minutter. Også hvis vi har haft et uforklarligt problem eller skal høre om nye produkter, har vi tit haft besøg af Nextsystem A/S's team. For vores vedkommende har det været essentielt med en partner, der er så engageret i alt, hvad der har med tynde klienter at gøre. Som en af Nextsystems A/S større kunder, kan vi varmt anbefale dem til andre!

Allan Persson, IT afdelingen

FLConsult ApS

Vi har siden 2001 handlet med Nextsystem og gennem alle år altid oplevet en leverandør med fuld fokus på hurtig og kompetent rådgivning og de er med på nyeste software og ”mode” indenfor deres område. De er altid friske på at hjælpe med det akutte problem og den mindre detalje, der lige skal finpudses. De eventuelle småfejl, som vi i vores arbejde med IT oplever ind imellem, har de allerede løsningen på, når vi kontakter dem. Vi oplever præcis den samme behandling, uanset om vi køber kun et enkelt eller flere af deres produkter. Vi anser dem for et meget specialiseret ”nørd”-team i ordets bedste betydning. Jeg vil derfor til enhver tid anbefale dem og deres fleksible firma.

Jesper Antonsen

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux