You are here

Tynde klienter

Vores Produkter

 

Vore løsninger

NEXTsystem understøtter det voksende behov for højtydende tynde klienter på et konkurrencepræget marked. NEXterminal er designet med henblik på fremtiden. De kan anvendes med stort ser enhver applikation, og giver brugerne den bedste performance til den laveste pris. Dette opnåes ved at anvende de nyeste chipset til lave priser med avanceret software som tilsammen gør NEXterminal overlegen sammenlignet med terminaler fra de fleste andre leverandører. 

Siden vi begyndte at producere NEXtermial i 2004 har det været afgørende at vi baserede vore løsninger på hardware med de bedste specifikationer. Dette betyder terminaler, som leverer den bedste ydelse man kan forvente, og selv i dag anvender vore kunder 10 år gamle NEXstation-I terminaler, selv om de i efterhånden bliver erstattet med nye. 

Innovative

Vi var de første i Europa i 2004 til at producere tynde klienter som laptops. Vi var de første til at tilbyde enheder til bandwidth management, som håndterer såvel terminaler som VoiP uden langsommelig og krævende konfigurering og support (2009). Vi vurderer konstant om der er bedre måder, vi kan nå vores mål på, og om vi kan producere bedre og billigere løsninger til fordel for vore kunder. Vi indledte samarbejde med Teradici i 2007 længe før der var noget der hed VMware View med PCoIP. Vi var også nogle af de første til at tilbyde VDI storage med vores ZFS storage systemer, som er lavet specifikt for VDI installationer med mange IOPS.    

 

Tynde klienter

NT-NL-IV-US
NT-NS.-X-DP-US
NT-NEXus-III
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux