Q:     Kan/skal man tegne support aftale på softwaren?

A:     Ja, man både kan og skal…. eller rettere sagt..bør. Det er jo noget vore kunder selv bestemmer. Grunden til at det er en rigtig god ide, er at man derved har tilgang til og mulighed for at drage fordel af de nyeste  tiltag omkring såvel eLux som Scout. Det betyder igen at man til hver en tid kan have en optimeret installation til glæde for brugerne, forretningen og driften. Vi frigiver minimum fire versioner om året for at beskytte vore kunders investering.

Q :   Hvordan fungerer support aftalen?

A :   Når man køber sw licens første gang (typisk sammen med  terminaler) inkluderer licensen 12 måneders support eller Subscribtion, som vi kalder det. Når denne periode udløber, tegner man en aftale for en ny 12 måneders aftale og så fremdeles. På denne måde er man sikret løbende adgang til de nyeste tiltag på softwaren.

Q:   Hvad får man så med Subscribtion?

A:   Man får de nyeste drivere og protokoller, Man får nye funktioner på eksisterende funktionaliteter. Man får nye funktionaliteter. Man får bug fixes og patches (selv om de er få) og endelig ikke at forglemme, så får man GRATIS TELEFONSUPPORT fra Nextsystem.

Q:  Jeg er bagud med subscribtions, hvad sker der?

A:   Du kan ikke længere opdatere din tynde klienter og du har helle ikke længere gratis telefon support. Den tid vil skal bruge for at hjælpe dig ,vil du blive faktureret for. For at kunne opdatere skal du købe det du mangler, og for at få gratis telefon support skal du købe nok subscribtion til et år fra udløbdato, og dermed undgå fakturering for support.

Q:  købes subscribtion pr. terminal , eller pr. licens?

A:  Scout enterprise Management fordeler dine subscribtions ud over de aktive terminaler du har. forestil dig du har 12 terminaler og du køber 6 subscribtions, så får hver terminal 6 måneder mere, køber du kun 3 får de 3 måneder, og køber du 24 subscribtion får hver terminal 2 år ekstra. får du flere terminaler i perioden, vil antalle af tilbageværende subscribtions også blive fordelt på de nye terminaler.   regnereglen er  antal måneder ekstra = (subscribtions købt *12)  / antallet af aktive terminaler