Sikkerhed

Sikkerhed som aldrid førSikkerhed er en vigtig del i en virksomheds risiko vurdering, såvel fra et fysisk som fra et anvendelsesmæssigt synspunkt. En tynd klient har ingen data, og man risikerer ikke tab af kritiske forretningsdata, hvis en terminal stjæles. En tynd klient er sjældent udsat for tyveri, da den ikke kan anvendes alene som f.eks. en PC. En tynd klient skal forbindes til en server for at kunne vise data og management af terminalerne kan sættes op på en sådan måde, at hvis en stjålet terminal forbindes til internettet, så vil den rapportere ind til management serveren  og man kan enten lokalisere enheden eller terminere den.

Vore tynde klienter får ikke virus. Da flash på terminalerne er skrivebeskyttet og terminalens software er begrænset og beskyttet vil man ikke opleve virus. I de sidste 10 år har vi aldrig set en virus på vore terminaler. Vi har også løbende software opdateringer, og  vi frigiver opdateringer minimum fire gange årligt. F.eks. var ingen af vore tynde klienter berørte af SSL security “HeartBleed”.

Vi har løsninger til at begrænse data tyveri fra USB drev/diske og vi understøtter Lumension end-point beskyttelse, så det er muligt at begrænse hver eneste bruger i relation til hvilke filer der må kopieres til et flytbart medie. Desuden kan vi logge enhver fjernkontrol session og optage processen til senere dokumentation. Hvis man har meget fokus på sikkerhed, så ring til os og fortæl os, hvad der er brug for. Vi er sikre på, at vi som oftest kan leve op til de stillede krav.

Kontakt os