Markedsledende

Markedesledende, hardware uafhængigt operativ system for skyen . eLux® er bygget på Linux og er udviklet siden år 2000. Gennemprøvet, funktionelt og yderst sikkert (vi har aldrig haft en virus).

ELux® kører i dag på milioner af tynde klienter og laptops  i over 45 lande. eLux er et multi platform operativsystem specielt designet til tynde klienter, men det kan også bruges på en PC indtil den er udtjent. Herfter kan elux licensen gratis overføres til en tynd klient.

eLux RP 6.x er gratis software

Med eLux RP 6.x er softwaren blevet gratis. Man kan hente softwaren ved at gå til downloads, hvor du finder et link til downloads på producentens hjemmeside. Når du kun bruger eLux uden Scout Enterprise Management skal du selv (pr. enhen ) konfigurere terminalen. for at opgradere skal du installere  software på ny og konfigurere igen. Dette kan gøres meget smartere med Scout enterprise management , som er den software vores proffesionelle kunder bruger i stort omfang.

eLux ® kræver ikke specielt kraftig hardware, 2GB ram er nok, men vi anbefaler 4GB som minimum, Vi anbefaler at bruge Scout Enterprise som værktøj til håndtering og vedligeholdelse af konfigurationer samt software opdateringer.
eLux ® er det ideelle operativsystem til enheder, der skal arbejde i skyen og supportere mange forskellige protokoller så som Citrix® Workspace og VMWare® PCoIP and Remote Desktop Services (RDSH) fra Microsoft®.

 

DOWNLOAD PRODUKT INFORMATION