Scout Enterprise Management

970,00 kr.

SCOUT ENTERPRISE MANAGEMENT

Løsningen til vedligeholdelse og konfiguration af tynde klienter samt PC’er med eLux®. Scout Enterprise Management er værktøjet til at vedligeholde din hardware, med den rigtige software og den rigtige konfiguration når du bruger eLux® som Operativ System. Udover eLux kan Scout også håndtere Windows embedded 7.
Administratoren kan definere terminalernes softwarekomponenter ( pakker) uden at have kendskab til Linux. Pakker blive til et samlet softwaresystem ved hjælp af det medfølgende værktøj ELIAS ( eLux Image ® Administration Service ). Ydeligere er det muligt at bygge særskilte kundespacifikke pakker med eLux ® Builder Kit, således at disse integreres ind i det færdige eLux software system og kan distribueres gennen Scout Enterprise. Et komplet og fleksibelt system til vedligehold og distribution af software til tynde klienter.

CENTRAL HÅNDTERING AF TYNDE KLIENTER OG PC’ER MED SCOUT ENTERPRISE MANAGEMENT

Scout Enterprise værktøjet tilader administratoren at følge terminalen og dens konfiguration inkl.  antallet af licenser og hvilke USB enheder og skærme, der er tilsluttet. Tynde klienter kan blive tændt og slukket og kan konfigureres ned til mindste detailje, uden at administratoren skal gøre det individuelt pr terminal. Der følger ligeledes help-desk support med systemet, inkl fjernstyring og logging.

INSTALLATION/UDSKIFTNIG AF TERMINALER MED  SCOUT ENTERPRISE MANAGEMENT

Hvis en terminal skal udskiftes, kan administratoren opsætte Scout til på den nye terminal at installere ny software samt konfigurere denne, uden at administratoren skal bruge tid på det. Det sker helt automatisk. Nedetid (hardware fejl) holdes derfor på et minimum, og medarbejderen kan hurtigt forsætte med arbejdet. Scout Enterprise Management er bygget som fejltollerant system, og er yderst skalerbart (mere en 250.000 tynde terminaler), der kan arbejdes med  flere administratorer, som hver kan få tildelt forskellige rettigheder, på de forskellige terminaler. Scout Enterprise er således ideelt til installationer i skyen, hvor man bruger mange terminaler og gamle pc’er op mod en hosted løsning.

ZERO CLIENT FUNKTIONALITET PLUS ALT DET EKSTRA SOM DU IKKE FÅR ANDRE STEDER.

Zero er Zero. Alle tynde klienter behøver en eller anden for for opsætning/konfiguration. Med Scout Enterprise har du faktisk en “Zero Management” løsning, men du har også friheden til at konfigurere en enkelt afdeling helt specielt til deres behov med få musse klik. Scout Enterprise Management  kan opgradere og konfigurere en hvilken som helst terminal, baseret på DHCP opsætning, IP adresser eller andre faktorer (uden at hverken bruger/administrator skal foretage sig noget) ned til den mindste detalje. Og når vi skiver den mindste detalje, så MENER vi FAKTISK mindste detalje.

UPS!! GLEMTE VI AT SIGE DET ?

Scout Enterprise Management håndterer allerde i dag verden største tynd klient installation på mere en 220.000 tynde klienter, behøver du egentlig at vide mere ?

 

Beskrivelse

Scout Enterprise Management featurelist

 

DOWNLOAD FEATURE LIST

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scout Enterprise Management”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...

Titel

Go to Top