Er virksomhedens økonomi sikker nok?

I disse Corona tider er der bekymring om mange ting. Noget af det, som virksomheder tænker på, er om deres leverandører er solide nok, og også om deres kunder har evnen til at betale for leverancer.

Det går op, og det går ned, men mest op.

I alle virksomheder går det op og ned med økonomien. Det gør det også hos os, heldigvis er det mest til den positive side hvert år. Vi har i alle år sparet op, og ikke trukket nogle væsentlige beløb ud til vores ejere, udover de 50-60000 man hvert år kan få ud til en “fordelagtig skatteprocent”. Resten er blevet i virksomheden samt holdingselskabet. Vi har 0 DKK i gæld, vi ejer vores egne bygninger og varelageret er betalt. Vi kan skylde penge mellem vores interne selskaber og en  anelse til vores leverandører, men det er sjældent at vi skylder mere end 500.000 i moms/skat/leverandører samlet… Jo det er ca i den størelsesorden!. Vores varer som bliver produceret i Kina er altid “cash on delivery”, så vores varelager(salgsværdi)  på 3 millioner er betalt.

“Rock Solid”

Viser en klippe som symbol på vores gode regnskab

Vi har penge nok til at drive virksomheden de næste 26 måneder uden at sælge en skrue, og skulle vi være heldige nok til at sælge varelageret har vi til yderligere 20 måneder. (det ser vi som meget sansynligt), Så vi har værdier nok til ca. 4 års drift, ( vi koster ca 150.000 DKK om måneden at køre). Skulle det ikke være nok og kontanter og varelager være brugt op har vi ejendommen til en (salgs)værdi på 10.000.000 DKK, så man kunne lægge 5 år til.. Det er ikke fordi vi forventer at skulle stå i den situation. Kom vi i nærheden,skulle vi nok bare finde på noget andet at lave.  Situationen er dog den at vi i Marts måned 2020 er gået over vores salgsbudget med 30%, og situationen er også den at vi er anerkendt som en virksomhed, der ved mest om tynde klinter og samtidig giver den bedste service . Det kan du læse mere om her  <– LÆS

 

 

-Lidt stolt må man godt være.

Her i firmaet er vi en smule stolte over vores økonomiske situation. Du kan finde detaljer her. (ps: vi har ikke indrapporteret 2019 endnu, men det er gået en “pæn del” bedre )

Nextsystem nøgletal for 2018

Nextsystem holding nøgletal 2018

 

Hilsen

Alle os fra nexterminal